2. travnja 2012.

Savršeno nedjeljno jutro na Hreliću!

rekle su Daniela i Jasmina a ja se u potpunosti slažem s njima. Kako izgleda kada tri žemske pomahnitaju od kupnje na najvećem zagrebačkom buvljaku (ili Ikei za siromašne) pogledajte u ovom albumu :) Ikea je out, Hrelić je in!


            Džezve, džezvice, retro lončići. Emajl je opet hit a di ćeš bolji i jeftiniji izbor nego na Hrelji


Ne znam jeste li znali (ja nisam) ali Ivica Šerfezi je imao i svoju čašu (u disco izdanju)- e to su bile zvijezde nekad! Prodavač je tvrdio da je ovaj šljem iz 1896 godine! Kad sam ga pitala a koji je to rat tada bio, rekao   je Križarski! :))) Mislim da je ipak serijski broj u pitanju :)

                             Ako želite atmosferu Havaja, ne morate putovati-kupite sat! :)
Valentinovo je prošlo ali ima još materijala! :)A je to! Pa kaj smo mi to sve zbilja kupile???


I okvir i stara slika i fotelja i šalice, čaše, telefoni sve se to kupilo a onda zadovoljno poziralo u maniri Vogue manekenki ;) na parkiralištu :)))


S obzirom na količinu stvari koje smo kupile razmišljale smo i otvaranju svog štanda- i to pokretnog-na autu :)))Nakon uspješno obavljenog shopinga naravno da se prezalogajilo u improviziranom ugostiteljskom objektu.
E sad, sve je to divno i krasno ali kako ugurati fotelju u gepek veličine kvadratnog metra?


Evo kako! Fotelja nije stala u gepek i viri kroz prozor a i ja sam još vaniiiii :)))                                                                Živili, živili,živili!
                                                                I dođite nam opet! :)


3 komentara:

 1. moja baka ima onu limenu kutijicu :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj, od kada tražim ove kutije za brašno, šećer...I moja baka ih je imala. Ali u Sarajevu "buvljak" kako ga mi zovemo nema takvog "blaga". Jel' u pitanju samo jedna kutija ili cijeli niz u toj velikoj (po sistemu ruskih babuški) ?

  Pozdrav iz Sarajeva

  od jedne zaljubljenice u renoviranje starih stvari.

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdrav Sarajevu :) Taj puta kada sam bila na Hreliću kupila sam samo ovu veliku limenu kutiju, ali sam poslije od prijatelja dobila još 3 koje idu ko babuške u nju tako da sada imam komplet :) Ako/kada dolazite u ZG sačuvajte si nedjelju ujutro za Hrelić, sigurna sam da ih ima još :)

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...