1. svibnja 2013.

Lov na krupni otpad za 1.Maj!

Sretan vam 1. Maj dragi mejkoverovci! Nadam se da ste ga proveli neradno i odmarajući, roštiljajući negdje u prirodi. Ja sam na putu ka roštiljanju naletila na ogromne hrpe krupnog otpada, a s obzirom da takve hrpe u meni izazivaju nalet adrenalina i zazubice, kao vjerojatno kod većine žena dobar shopping u shoping centru, nisam naravno odoljela da ne stanem i pogledam. I evo što sam našla!


Gotovo nova keramička tegla u koju smo odmah posadili bosiljak,kućica za ptice veličine kuće za lutke koju samo treba pošteno pofarbati i biti će ko novadivna stara vrata od punog drveta u retro zelenoj boji i 3 ovakve ladice.Znam da većini to izgleda kao pravi "junk" koji nije slučajno završio tamo gdje sam ga ja našla, ali vjerujte ja već imam plan mejkovera za sve te stvari i već sada znam da će biti diiivneeee! A vi ćete naravno biti prvi koji će vidjeti kako su makeoveri protekli i završili.

Živio 1.Maj i krupni otpad! Žiiivioooooo!

2 komentara:

  1. Mene uvijek fascinira koliko toga držimo kod kuće i kako uvijek u vrijeme skupljanja glomaznog otada imamo još i još i JOŠ toga za baciti

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš smo jučer raspravljali o tome što sve ljudi imaju doma.Od nekih ludih stvari do stvari koje je trebalo baciti još prije 50 godina.Uglavnom, vrlo je zanimljivo! :)Inače vam je super blog-baš interesantan :)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...