10. studenoga 2012.

Makeover fotelje i ormarića

Razlozi moje sreće i ushićenja zadnjih par dana su pred vama. Retro fotelja i ormarić iz sredine prošlog st. napokon su preuređeni i poslikani. Kada sam ih preuređivala htjela sam im dati nov i moderan izgled a opet zadržati njihov originalni retro stil. Iako nisu bili preuređivani s namjerom da pašu jedan uz drugi, na kraju su fotelja i ormarić postali idealna kombinacija za dnevni boravak, predsoblje ili čak dječju sobu. Pastelni tonovi svijetlo plave i boje vanilije te sive  gotovo su jednaki na fotelji i ormariću i bilo bi zaista šteta da ih se odvoji.Oba komada su na prodaju, a s njima može ići i žuti RetroFon (koji radi!) pa ako ima zainteresiranih slobodno mi se javite na mail makeoveraddict@gmail.com

I javite mi OBAVEZNO kako vam se sviđa makeover? :)


Evo kako su izgledali prije, s tim da sam ormarić zaboravila slikati prije pa vam stavljam sliku ormarića koji je bratić u prvom koljenu ormarića koji sam preuređivala (jaako su slični).

Za bolji pregled kliknite na slike i otvorit će vam se slideshow


PRIJE






POSLIJE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FOTELJA
 
Fotelja je izuzetno čvrsta i jako kvalitetno tapecirana, sa gustom i tvrdom spužvom kao podlogom pa imam dojam da će doživjeti još barem 50 godina :)
 
 




 
 
 
 
ORMARIĆ
 
 
Ormarić u 4 boj e- okvir je bijeli dok su ladice u boji vanilije, svijetloplavoj i sivoj boji
 



 
Prednja desna nogica je siva, dok su ostale bijele

 
 
 
 
 
Ugodno čitanje i laku noć! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Broj komentara: 5:

  1. zdravo,
    stvarno lepo izgleda i trud se isplatio. Imam jedno pitanje. Posto se radi o staroj komodici kako ubijes taj neki miris koje fioke sigurno imaju same po sebi?
    Hvala & poz
    AnajoB

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav, ovaj ormarić i ladice nemaju nikakav miris ali u slučaju da je namještaj loše održavan kod preuređenja mogu se obojati ladice iznutra i onda su ko nove :)

      Izbriši
  2. jako dobro! predobro! odlično! volim ovakve fotelje, imam jednu sličnu koju ću sama presvući u novu tkaninu ovih dana. bravo za tebe! ovo nije bilo lako :)
    stavila sam te na popis blogova koje pratim, da mogu sve u miru pregledati. volim tvoj stil

    OdgovoriIzbriši
  3. super izgleda!!
    koja je to vrsta boje? i koliko puta treba prebojati da bi tako dobro izgledalo?

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...