22. srpnja 2012.

Ljetni DIY projekti za godišnji!

Ja sutra odoh...na godišnji..na more. Opet? Opet! Treba i g.o. kao i posao odraditi kako spada, jel tak?
Kako se ne biste dosađivali na svom godišnjem, spremila sam vam par ljetnih DIY projekata koji su laki, slatki, zahtjevaju vrlo malo potrebnog materijala a čisto dobro dođu da si osvježite terasu, balkon, stol ili vrt! Javim vam se još u međuvremenu s "morskim idejama" kad uhvatim susjedov signal ili se prikopčam na gradsku mrežu, a dotle ostajte kao i do sada- zdravi, veseli i rumeni! :-*



Pretvoriti šalicu i tanjurić u hranilicu ili pojilicu za ptice nije samo zabavno nego i plemenito. Iskoristite rasparene ostatke seta za ispijanje kave ili čaja i uz pomoć super jakog ljepila i štapa složite ovu kombinaciju! Predlažem da u šalicu natočite vodu, a na tanjurić stavite hranu za ptice tako da ptičice imaju all inclusive uslugu u vašem vrtu! Bit će vam zahvalne, i vratiti zahvalu veselim cvrkutom, sigurna sam...





Ljestve su omiljen i zgodan detalj u interijerima , ali i eksterijerima.Ovdje ne trebate ništa brusiti, farbati niti bušiti, dovoljno je da stare ljestve raširite, stavite dasku na prečke i na nju posložite cvijeće. Vrlo efektan rezultat uz minimalan trud.







Ako vašem starom stolu na vikendici fali koja daska (ali ne u glavi:)) , zaposlite jaču polovicu da  na tom mjestu napravi mali drveni žljebić u koji vi onda posadite cvijeće.Kao što je prikazano i na slici mislim da su sukulenti pravi izbor s obzirom da ne trebaju puno vode.





Ljetne zabave u vrtu ili na terasi meni su najdraži dio ljeta. Uzmite stare lustere, staklena sjenila od lampi, teglice za pekmez ili rasparene čaše pa od njih napravite zgodne svijećnjake za stol.
Primer za staklo i omiljena akrilna boja, ili samo boja za staklo dovoljni su za ovaj projekt.





Neonske boje su ovoljetni hit a ako niste baš zainteresirani za njihovu primjenu na
odjeći, poigrajte se sa kojim detaljem na cipelama ili teglicama. Krep traka i sprej u ovom slučaju polučili su izvrstan rezultat!






I na kraju dana ili noći, nakon dobrog tuluma, umjesto odlaska do obližnjeg kontejnera za staklo, iskoristite boce od popijene pive ili vina, napravite od njih vaze i objesite na verandu ili drvo. Neka uspomena na tulum traje dulje od mamurluka ;)






1 komentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...