21. studenoga 2014.

Treći ročkas

Za mene je sreća...kada sa vas gotovo 5 000 mogu proslaviti TREĆI rođendan ove stranice-bloga.Točno prije 3 godine na današnji datum, odaslala sam prvi post u cyber svijet i ni u najhrabrijim nadanjima niti u najluđim snovima nisam mogla zamisliti kako će ovo zabavna i šarena avantura biti. Hvala vam što ste sa mnom toliko dugo, što pratite i lajkate postove i nadam se da vam je moj blog - stranica zabavna i inspirativna stank(ic)a u užurbanoj svakodnevici. AAAAAAAAA sljedeći tjedan imamo Nagrađušu - sponzorušu sa vrlo atraktivnom nagradom, pa kao i do sada -stay tuned. :-) Ugodan vikend!



 

18. studenoga 2014.

Makeover stolića

Stolić kupljen na Hreliću u zaista očajnom stanju, prije te nakon mejkovera. Sretna vlasnica imala je jako dobro oko jer je prepoznala potencijal i imala viziju mejkovera koja se ostvarila :-)


Stolić prije mejkovera


 
 
 
Stolić nakon mejkovera

 
 

 
 

 
 




 

Makeover sjedalice

Iiii posljednji u nizu mejkovera za ovaj tjedan..stolica naslonjač prije i poslije.Tapecirana istim materijalom kao i fotelja i izbrušena do natur drveta čini savršen komplet s ostalim foteljama u mejkoveriranom dnevnom boravku...

Stolica prije mejkovera

 
 
Stolica tijekom mejkovera
 

 
 
 
Stolica nakon mejkovera
 

 
 

 

Makeover bačve

I još je jedna "custom made" bačvica izašla iz Makeover addict radionice specijalno za frizerski Studio Tempora.
A može i ovako - Keep calm i nazovi svog frizera - kad imaš "bad hair" dan :-)




 
 

 

12. studenoga 2014.

Preuređenje / makeover fotelje 2

Druga u nizu mejkoverirana fotelja dokaz je kako je ponekad dovoljno samo promjeniti boju da se postigne skroz drugačiji dojam. Pretapecirana iz crne u kožu u mojoj omiljenoj boji konjaka i sa izbrušenim natur nogicama postala je skroz moderna i chic!




 
 

 
 

 

11. studenoga 2014.

Makeover / preuređenje fotelje

Nakon što smo završili kredenc krenuli smo s preuređenjem namještaja u dnevnom boravku. Jednostavan i decentan stil vlasnice zaslužan je za izbor nove, modernije ali opet decentne tkanine koja je zamijenila stari tapecirung, a koja je zatim nametnula sasvim logično rješenje - da rukohvati i nogice budu u "natur" verziji. S obzirom da kod starijih fotelja boja ili lazura kojom su prethodno premazane može vrlo duboko ući u drvo, nisam bila sigurna hoće li to biti moguće.Ali nakon pažljivog brušenja otkrili smo krasnu strukturu drveta koja je vapila da bude otkrivena. I baš zbog tog neočekivanog otkrića ovo mi je bio jedan od dražih mejkovera :-) Javite kako vam se sviđa...



Fotelja prije mejkovera

 
 
 
Fotelja nakon mejkovera
 
 



 

10. studenoga 2014.

Makeover / preuređenje kredenca

Prekrasan stari kredenc dobio je novo ruho! Nekada bijeli sa crnim detaljima nakon više od 3 tjedna rada, puno brušenja, kitanja, farbanja i popravljanja postao je antik bijeli sa sivkasto-maslinasto-zelenim akcentima te mu je zamijenjeno s...taklo.I tek kada se obnovljen smjestio u svoje prirodno okruženje zasjao je novim starinsko-modernim šarmom. Sa vlasnicom kredenca družila sam se intenzivno posljednjih mjeseci jer osim kredenca na tapeti za mejkover bilo je mnogo više. A što smo još preuređivali saznat ćete slijedećih dana. Stoga - stay tuned! :-)
 
 
Kredenc prije preuređenja
 
 
 
 
 
Poslije makeover-a
 

 
 
 
Novi sivo-maslinasto-zeleni detalj na sredini kredenca

 
 
 
Unutrašnjost kredenca je također u sivo-maslinasto-zelenoj boji a staro staklo je zamijenjeno novim
 

 
 
 
 
Ručkice i nogice dobile su novu boju
 

 
 
 

 

7. studenoga 2014.

Bakar u interijerima

Krajem prošle godine pisala sam vam o bakru kao najavljenom interijerskom hot trendu u 2014 godini. I ako je suditi po njegovoj sve većoj prisutnosti u interijerima ovo je definitivno njegova godina.Dizajneri ga koriste najčešće na rasvjetnim tijelima ali ga se sve više može vidjeti i na namještaju te ukrasima za dom. Što vi kažete - bakar - da ili ne?


Jastuk sa bakrenim detaljem

 
 
"Bakrena" stolica
 

 
 
 
Bonlina Copper Circular Mirror on Chain
 

 
 
 
Sveprisutni Tom Dixon copper shade lamp

 
 
 
"Uradi sam" vješalica od bakrenih cijevi i betona

 
 
 
Bakreni krevet, lampa ili cipela?
 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...